На първо четене оставката на Димитър Главчев спаси парламентарната стабилност, защото така

...
На първо четене оставката на Димитър Главчев спаси парламентарната стабилност, защото така
Коментари Харесай

Политолог разкри стратегията на БСП! Крайната цел е свалянето на правителството

На първо четене оставката на Димитър Главчев спаси парламентарната непоклатимост, тъй като по този начин беше преодоляна най-острата рецесия, само че по всичко проличава, че Българска социалистическа партия няма да спре дотук, разяснява пред БНР политологът Първан Симеонов:

" На мен ми се коства, че Българска социалистическа партия е запазила най-сериозните си козове за навечерието на Българското европредседателство и за самото председателство. Ситуацията най-малко на този стадий е проява на праволинейност от страна на ГЕРБ, тъй като те умеят този вид дейности, само че по-сериозната точка е за Българска социалистическа партия. Първо вземат скалпа на ръководител на Народно събрание и второ – потопиха, по не за момента, значимата тематика, която ГЕРБ бяха измислили, а точно проверка на приватизацията. В идващите няколко дни по тази тематика няма да се приказва. С две думи – доста сериозна точка за Българска социалистическа партия, освен това реализирана от нищото – поради едни изпуснати нерви. Целта на Българска социалистическа партия е една, каквато е задачата на всяка съпротива – да смъкна държавното управление ", съобщи Симеонов, представен от Пик.

" Моментът е много подобаващ, тъй като ГЕРБ не могат току-тъй да създадат обичаното си, а точно да извърнат масите и да кажат, че отиваме на избори, тъй като в такава обстановка, те по този начин вършат. Идва председателството на Европейски Съюз и това някак си не е толкоз елементарно. Българска социалистическа партия прави всички тези нещо, само че в случай че на следващия ден има избори, ГЕРБ отново може да ги вземе – това демонстрират числата. И по тази причина Българска социалистическа партия не желае да събаря кабинета незабавно, Българска социалистическа партия желае да употребява обстановката, в която този кабинет е заклещен в председателството и няма мърдане, и да вади скандал, след скандал, с цел да може последователно обстановката да узрява ", сподели още Първан Симеонов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР